Avtackning

Söndagen den 28 februari var det webbsänd avtackning av vår pastor Svante Persson.

Efter att varit vår församlingsledare under 8 år går han nu vidare i livet. Flytten blir inte så lång utan går till Pingstkyrkan i Kinna.

Avtackningen skedde på YouTube där ett 30 tal tittare kunde följa det hela i realtid.

Vi kunde bevittna Svante och hans fru Gunilla sittande i högsätet, där det blev sång och musik från våra eminenta musiker och sångare. Många gratulationer kom in under tiden, bland annat flera hälsningar från olika håll via inspelningar. Svante blev också intervjuad av medlemmar från vår församling om hans år i Kinna Missionskyrka.

Tanken är att vi alla skall kunna få en personlig avtackning när pandemin är över.