Skoj o Hoj 2021

UPPDATERING 6 JUNI: Frågorna och svaren hittar du nu på denna sidan.

Den 29 maj är det dags igen för vår årliga utflykt på cykel. Vi träffas klockan 15.00 utanför kyrkan och du behöver inte föranmäla dig. Men glöm inte att ta med cykel.

Vi kommer att utforska vårt närområde i Kinna denna gången. Tio stycken tipsfrågor för barn och vuxna finns uppsatta längs med vägen. Rutten är 8 km och är mest på asfalt med en del på grusväg. Ta gärna med egen penna, men det går även att låna penna på plats.

När vi samlas utanför kyrkan ber vi er att hålla avstånd och sprida ut er så mycket det går. Vi som arrangerar kommer att ge er instruktioner och dela ut karta och papper. När ni ger er iväg så kan man cykla i små grupper eller individuellt.

Swisha gärna en gåva till församlingens swishnummer:
123 459 46 77

Ni kan se kartan nedanför eller på denna länk. Rutten går i motsols riktning, start och mål vid Missionskyrkan. Frågorna är markerade med blå siffror på kartan. Ladda ner kartan som pdf här. Går även att visa i Google Maps.

Route map for Skoj O Hoj 2021 by Daniel Jönsson on plotaroute.com