Söndagsklubben

Söndagsklubben är för närvarande pausad.  Vi återkommer här på hemsidan samt i Markbladet när vi startar igen. Under tiden finns något att pyssla med på kyrktorget.

Vi är först med en stund på den vanliga gudstjänsten och sedan går vi  ner till undervåningen där vi lär oss om Jesus, tar del av spännande bibelberättelser, leker och pysslar tillsammans. 

Med Söndagsklubben vill vi att barnen ska känna att de är viktiga både i Guds ögon och i församlingen samt att ta barnens tankar och funderingar på allvar.

I dagsläget erbjuder vi pyssel på kyrktorget under gudstjänsterna. Ni kan antingen plocka med er detta in i kyrkasalen eller sitta kvar och pyssla tillsammans vid borden på kyrktorget. Kanske är barnet/barnen stora nog att sitta själva? Det är lätt att följa gudstänsten via högtalare och se genom glaspartiet in till kyrksalen. 

Kyrktorget

Tänk på att den del som vi kallar Din stund även välkomnar barnen. Ta gärna med ditt barn till ljusbäraren och tänd ljus tillsammans. Låt barnen skriva eller rita böneämnen  att lägga i våra förbönskorgar. 

Har du frågor eller tankar kring arbetet med barnen och er som familjer/vårdnadshavare, eller vill du vara med som ledare? Då är du välkommen att kontakta: Karin Jonsson 0709-931992