Söndagsklubben

Vi är först med en stund på den vanliga gudstjänsten och sedan går vi  ner till undervåningen där vi lär oss om Jesus, tar del av spännande bibelberättelser, leker och pysslar tillsammans. 

Med Söndagsklubben vill vi att barnen ska känna att de är viktiga både i Guds ögon och i församlingen samt att ta barnens tankar och funderingar på allvar.

OBS! Söndagsklubben är för närvarande pausad.  Vi återkommer här på hemsidan samt i Markbladet när vi startar upp igen.

I dagsläget erbjuder pyssel på kyrktorget under Gudstjänsterna som ni antingen kan plocka med er in i kyrkasalen alternativt sitta och pyssla vid borden på kyrktorget tillsammans med ert barn.  Kanske är barnet/barnen  stora nog att sitta själva.  Det är lätt att följa gudstänsten via högtalare och se genom glaspartiet in till kyrksalen. 

Tänk på att den del som vi kallar för din stund även välkomnar barnen. Ta gärna med ditt barn till ljusbäraren och tänd ljus tillsammans. Låt barnen skriva eller rita böneämnen  att lägga i våra förbönskorgar. 

Har du frågor eller tankar kring arbetet med barnen och er som familjer/vårdnadshavare, eller vill du vara med som ledare? Då är du välkommen att kontakta: Karin Jonsson 0709-931992